Підтримати нас

У Бериславському районі на Херсонщині тракторист наїхав на міну: його ушпиталили

Автор статті
14 квітня 2024 14:06
189
Поширити:
Фото: freepik

Поблизу села Максима Горького Бериславського району Херсонської області, під час земельних робіт тракторист наїхав на міну, залишену окупаційними військами, та вона здетонувала.

Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції Херсонської області. 

У матеріалі йдеться про те, що 56-річний чоловік отримав осколкове поранення голови та акубаротравму. Його ушпиталили.
 

  • 13 квітня близько 06:40 у полі, поблизу одного з населених пунктів Новорайської громади Херсонської області, унаслідок детонації міни поранення отримав тракторист. Подія відбулась поблизу села Степне, пораненому чоловіку 59 років.
  • Вранці 12 квітня поблизу села Бобровий Кут Бериславського району Херсонської області унаслідок детонації протипіхотної міни травми отримали жінка та чоловік. Вони йшли біля річки та натрапили на вибуховий пристрій, який здетонував.
  • Нещодавно Медіаплатформа “Вгору” розповідала про поточну ситуацію з розмінуванням у Херсонській області, проблеми фермерів і нову державну програму компенсації витрат на послуги приватних операторів протимінної діяльності.
  • З 4 по 10 квітня на деокупованій території Херсонської області сапери розмінували 4 тисячі 262 гектари полів. Сапери знешкодили 1 тисячу 853 вибухонебезпечних предмети.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ