Підтримати нас

«Укрзалізниця» відновила повернення квитків через інтернет

Vgoru
Автор статті
15 січня 2019 13:33
637
Поширити:

 «Укрзалізниця» 15 січня в 16: 00 відновлює операції повернення проїзних документів на своєму сайті і мобільному застосуванні. Про це з посиланням  прес-служба компанії.

«Призупинення виконання операцій повернення проїзних документів через інтернет діяло для  припинення зловживань у піковий період перевезень з 15 грудня 2018 року", - повідомляє «Укрзалізниця».

Компанія заявляє, що таке обмеження допомагає запобігати спекуляціям і іншим зловживанням з квитками під час свят. «Про виправданість прийнятих заходів свідчить наявність квитків на період новорічних і різдвяних перевезень цього зимового сезону», - повідомляє компанія.

Аналіз фахівців «Укрзалізниці»  показує, що переважна кількість квитків  купувалася через інтернет у перші ж хвилини відкриття продажу, а потім значна кількість   їх частина повертається в продаж перед відправленням потягу.

«Такі дані показують, що квитки оптом купувалися для їх подальшого перепродажу. Вжиті заходи для обмеження повернення квитків через інтернет і мали на меті забезпечити надходження у вільний продаж місць для реального пасажира", - повідомляє компанія.  

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ