Підтримати нас

Україна та Угорщина домовилися про спільні дії при загрозах світової безпеки

Автор статті
20 січня 2020 08:30
643
Поширити:

Керівники військових розвідок України та Угорщини домовилися об'єднається проти загрози світової безпеки, розширивши спільну співпрацю.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Так, перемовини вели від української і угорської сторони Василь Бурба і Янош Береш, які прийшли до висновку, що потрібно розширити взаємодію країн по зміцненню регіональної колективної безпеки.

"Під час перемовин начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-полковника Василя Бурби з начальником Головного управління військової інформації Угорської Республіки генерал-лейтенантом Яношем Берешем досяг домовленостей щодо об'єднання зусиль і розширення взаємодії по зміцненню регіональної колективної безпеки", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що за підсумками діалогу сторони позначили потребу в організації взаємного співробітництва відразу по декількох напрямках. Йшлося про спільні аналітичні оцінках щодо нових загроз безпеці в регіоні, а також про подальшу розробку відповідних механізмів колективної протидії згаданим загрозам.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ