Підтримати нас

У Херсоні видали понад 25 тисяч продуктових наборів: як отримати допомогу

31 липня 2024 21:59
747
Поширити:
Червоний Хрест, допомога
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"

За місяць в Херсоні товариство Червоного Хреста у співпраці з організацією World Food Program від ООН видали 27 тисяч продуктових наборів.

Про це в ефірі “Вгору” повідомила виконувачка обов’язків голови Херсонської обласної організації товариства Червоного хреста України Лариса Марченко.

Також вона розповіла, що місцеві жителі зверталися із проханням змінити наповнення набору. Там було 5 кілограмів борошна, яку не завжди могли використати. Саме тому зменшили його об'єм до 2 кілограмів і додали гречану крупу.

За словами Марченко, від товариства допомогу можуть отримати люди з інвалідністю, та люди, яким понад 60 років. Вона додає, якщо є повідомлення про обстріли видачу призупиняють і переносять.

Окрім цього, для маломобільних і людей літнього віку представники Червоного Хреста можуть адресно доставити допомогу. Для цього треба звернутися на гарячу лінію: 050 231 63 23. Також за цим телефон можна дізнатися, як отримати продуктовий набір. 

Лариса Марченко додала, що донори слідкують, аби людина двічі не отримала допомогу.

Голова Херсонської обласної організації розповіла, що представники швейцарського та австрійського Червоного Хреста передали для Херсонської області 23 тисячі гігієнічних наборів. Їх розповсюджували в Херсоні та області. 

  • В ефірі “Вгору” заступник начальника Херсонської МВА зазначив, що наразі під опікою Червоного Хреста перебувають 524 об'єднань співвласників багатоквартирних будинків та квартальних комітетів.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів