Підтримати нас

У тиші я чую відлуння дому: випустили поштові листівки з роботами херсонських художників

Автор статті
15 грудня 2023 16:33
958
Поширити:

Херсонське обласне відділення САУ (Соціологічної асоціації України) випустило набір із 12 поштових листівок “У тиші я чую відлуння дому” з роботами херсонських художників.

Про це повідомляє Херсонська соціологічна спільнота.

Одна з листівок. Фото зі сайту САУ

Як зазначається, ідея полягає в тому, щоб задокументувати зв’язок херсонців із містом попри відстань:

“Ми звернулися до херсонських художників із пропозицією створити листівки, які хоча б на мить поєднали нас один з одним через звичайну пошту. Ідея полягала в тому, щоб листівки з різних країн, прислані на головпоштамт Херсона, стали матеріальним свідоцтвом того, що херсонці попри розсіяння не втрачають зв’язок із містом”. 

Організатори закликають поширювати листівки поштою, а одну обов’язково прислати за адресою: Херсон звідусіль, А/C 111, Головпоштамт, Херсон, 73003. 

Усі листівки, які надішлють за цією адресою, передадуть до музею. Вони стануть основою виставки, а згодом і музейної експозиції. 

7 грудня в Херсоні погасили нову поштову марку “Подарунки Святого Миколая”. Укрпошта ввела її в обіг 6 грудня – у День святого Миколая і Збройних Сил України.

Також Укрпошта 1 листопада випустила нову марку в серії «Героїчні професії», присвячену працівникам Укрзалізниці. У набір входить і картка «Херсон-Львів. Залізних не спинити!».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ