Підтримати нас

Укрпошта випустила нову марку, присвячену працівникам Укрзалізниці

Автор статті
01 листопада 2023 08:10
591
Поширити:

Сьогодні, 1 листопада, Укрпошта випустила нову марку в серії «Героїчні професії», присвячену працівникам Укрзалізниці. У набір входить і картка «Херсон-Львів. Залізних не спинити!».

Про це повідомив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський.

На сайті Укрпошти написали, що дії залізничників під час обстрілу Херсона 3 травня 2023 року — один із прикладів героїзму та мужності.

“Тоді, під час повітряної тривоги та хаосу вони злагоджено та професійно відчепили охоплений полум’ям вагон, надали медичну допомогу провіднику й швидко посадили пасажирів до вцілілих вагонів. Потяг № 109 Херсон-Львів вирушив зі станції Херсон із затримкою всього у 14 хв. А 4 травня о 10:18, хвилина у хвилину за графіком, він прибув до Львова”, – ідеться в дописі.

Нагадаємо, завдяки продажу блоку марок «Херсонська область» вдалося зібрати 500 тисяч гривень на допомогу Херсонській клінічній лікарні ім. Карабелеша.

Дивіться у фоторепортажі “Вгору”, як на межі Херсонської та Миколаївської області, уперше в історії півдня України відбулося подвійне спецпогашення марок. Тобто, залучено відразу 2 штемпелі – Миколаївської та Херсонської дирекції АТ "Укрпошта".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ