Підтримати нас

У селі Бургунка на Херсонщині запрацювала базова станція мобільного зв’язку

Vgoru
Автор статті
31 липня 2023 10:37
327
Поширити:

Фахівці оператора мобільного звʼязку 30 липня відновили роботу однієї базової станції у селі Бургунка Бериславського району. Нині на звільненій Херсонщині працюють 324 базові та 4 пересувні станції мобільного зв’язку.

Про це повідомила ХОВА. 

Також зазначається, що минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Нововоронцовку, Високопілля, Велику Олександрівку, Берислав та Херсон.

Волонтери з БФ “Корабель допомоги” передали для потреб Золотобалківській лікарській амбулаторії автівку марки Ford, ідеться в дописі.

З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 65 людей, з них сім дітей. 

Нагадаємо, фахівці запустили телевежу в Бериславському районі, що має радіус покриття близько 25 кілометрів. Завдяки цьому жителям понад 25 населених пунктів доступні до перегляду девʼять українських телеканалів. У Херсоні та прилеглих районах дивитися марафон «Єдині новини» можна на 44 телевізійному каналі цифрового тюнера DVB-T.

Російські військові на тимчасово окупованих територіях Херсонщини стурбовані можливістю українського інформаційного впливу на населення під окупацією. Тому вони глушать і руйнують усі засоби комунікації й опорні об'єкти комунікації, тобто вежі та передавачі. Через це самі ж потерпають від відсутності мобільного зв’язку.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ