Підтримати нас

У принциповому двобої “Таврія” долає херсонський “Кристал”

Автор статті
01 листопада 2021 15:01
904
Поширити:

Перший тур другого кола Чемпіонату України з футболу в групі "Б" другої ліги ознаменувався принциповим матчем. У селі Мар'янське Каховського району сімферопольська “Таврія” приймала “Кристал” із Херсона.

Останнім часом матчі між цими командами заслужили право іменуватися "дербі" - адже сімферопольський клуб уже не перший рік дислокується на Херсонщині.

У звітній грі номінальні господарі, кримчани, були на голову сильнішими за футболістів з обласного центру. У поєдинку були моменти, коли "синьо-зелені" не могли навіть вийти за межі своєї половини поля - настільки їх "підтискали" гравці "Таврії".

Цей пресинг завершився цілком прогнозовано: капітан сімферопольців Олексій Бойко точно пробив по воротах Андрія Ковальова.

У другому таймі практично нічого не змінилося: “Таврія” продовжувала диктувати свої умови. У середині другої половини зустрічі сімферопольський клуб заробив пенальті, який реалізував той самий Бойко.

Гості підбадьорилися, коли після штрафного з дистанції приблизно 25 метрів абсолютно "шалений" м'яч залетів у ворота "Таврії: справу вирішив рикошет". "Кристал" почав діяти більш активно і навіть організував щось подібне до облоги воріт суперника. Але цей період був недовгим: після однієї з контратак внаслідок навісу з правого флангу Олексій Бойко знову-таки замкнув передачу партнера.

Три голи капітана “Таврії” вивели його на перший рядок у рейтингу бомбардирів ліги. Тепер в Олексія 11 голів, хоча, заради справедливості, 5 з них він забив з одинадцятиметрової позначки.

Після цього матчу "Таврія" піднялася на 6-е місце і має всі шанси піти навіть далі. Адже сімферопольська команда має матч у запасі.

"Кристал" продовжує залишатися на 15-му рядку турнірної таблиці.

Крім того, у цьому ж турі успішно зіграла "Енергія" із Нової Каховки, яка в Одесі з рахунком 1:0 обіграла місцеву команду "Реал-Фарма". Єдиний гол на 77-й хвилині із пенальті забив Владислав Бондар.

"Енергія" після шістнадцяти турів перебуває на 13-му місці у турнірній таблиці.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ