Підтримати нас

У “Мистецькому арсеналі” в Києві презентують книгу “Ламент Херсонщини” з історіями жителів регіону

17 липня 2024 10:33
411
Поширити:
Презентація книги в Одесі. Фото Ігоря Бойченка

18 липня о 15:00 в Києві у Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі “Мистецький арсенал” відбудеться презентація книги “Ламент Херсонщини”, артбуку з історіями жителів області.

Про це йдеться на сторінці комплексу у фейсбуці.

У коментарі “Вгору” керівник проєкту Володимир Рейнхарт розповів, що на заході буде демонстрація самої книги, розповідь про проєкт, якщо буде електрика, та демонстрація документального фільму про проєкт.

Також передбачений час на запитання та відповіді.

На презентації, окрім Володимира Рейнхарата, буде присутній один із митців та, можливо, менеджер проєкту Микола Гоманюк.

  • 52 історії жителів Херсона та області, які за останні два роки збирали фахівці соціологічної асоціації України, перетворилися на рукотворну книгу. Створювали її 12 українських художників за участі естонських митців під час 10-денної резиденції в Таллінні в лютому 2024 року. Ще понад три десятки історій потрапило на закладки. Журналісти “Вгору” дізналися для вас подробиці того, як створювався цей сучасний артефакт.
  • 10 травня презентація книги відбулася в Одеському муніципальному музеї особистих речей ім. О. В. Блещунова.
  • 14 травня в Херсоні презентували книгу з історіями жителів Херсонщини, створену українськими та естонськими художниками під час проєкту "Lament of Kherson region".

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів