Підтримати нас

У межах фестивалю документального кіно Docudays UA відбудеться онлайн-показ стрічки про небезпеку для дітей в інтернеті 

17 жовтня 2024 20:19
153
Поширити:

Команда мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA покаже стрічку “У сітях”. Він відбудеться 23 жовтня о 14:00 в онлайн форматі. 

Про це повідомляють організатори. 

У червні 2024 року ГО «Докудейз» та ВГО «Магнолія» започаткували інформаційну кампанію «Сексуальне насильство в інтернеті: як захистити дітей». Від жовтня команда Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA подорожує містами та селами України, разом із правозахисним департаментом ГО «Докудейз» та готують спільну для всіх регіонів подію, що присвячена вказаній темі. 

“У сітях” – стрічка чеських режисерів Барбори Халупової та Віта Клусака. В її основі гра трьох дорослих акторок, які вдають із себе 12-річних дівчат. Вони живуть у спеціально створених копіях своїх дитячих кімнат та під запис кінокамер листуються та зустрічаються з незнайомцями по відеозв’язку.

Цей експеримент відображає загрозу цифрового світу для дітей та показує, чим можуть стати інтернет-платформи для спілкування в руках деяких дорослих.

Після перегляду фільму буде його обговорення разом з експертами.

В онлайн-заході можна взяти участь заповнивши форму ТУТ.

  • У цьому році 21 Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA стартує 8 жовтня. Центральна тема – «10 років триденної війни, яка триває три сторіччя».
  • Кореспонденти “Вгору” розповідали про те, як захиститись від інтернет-шахраїв та про поради експерта.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів