Підтримати нас

У Лондоні відкриють ресторан для нудистів

15 травня 2016 15:31
239
Поширити:

В Лондоні на початку червня відкриється ресторан для нудистів. Відвідувачі зможуть скуштувати натуральну їжу, приготовану без газу й електрики. У такий спосіб вони повинні звільнитися від атрибутів сучасного життя.

У столиці Сполученого Королівства готується до відкриття ресторан, в якому цього літа гості вживатимуть їжу абсолютно голими. Назва закладу з хінді перекладається як «єство». Всі офіціанти й адміністративний персонал також будуть без одягу. Його залишать тільки кухарям. Утім, тут передбачена й окрема зона для одягнених людей, також є роздягальня.

У закладі не буде ні газу, ні електрики, ні іншої техніки. Також не можна буде користуватися мобільними телефонами. Відвідувачам Bunyadi запропонують вегетаріанське і звичайне меню, всі страви будуть приготовані на вогнищі з натуральних інгредієнтів, а сама їжа подаватиметься в глиняному посуді, зробленому вручну. Вечеряти гості будуть при свічках, сидячи на дерев’яних меблях за столиками, відділеними один від одного перегородками з бамбука.

Засновник компанії Себ Ліолл пояснив основну ідею закладу: «Відчути справжнє звільнення, тобто під час їжі позбутися атрибутів сучасного життя — телефонів, електричних лампочок і навіть одягу». Також він відзначив, що це найскладніший і найзухваліший проект, який йому доводилося реалізувати. Заклад працюватиме лише впродовж трьох літніх місяців.

У Нью-Йорку аналогічний ресторан відкрився на початку 2000-х років. Його гості залишали весь одяг у гардеробі й проходили до барної стійки з рушниками, щоб стелити їх на сидіння.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ