Підтримати нас

У контрольному пункті «Каланчак» службовий собака «Майк» допоміг виявити наркотичні речовини. ФОТО

Vgoru
07 березня 2016 16:25
223
Поширити:

Вчора, в контрольному пункті «Каланчак» прикордонники Херсонського загону виявили наркотичні речовини у громадян України.

Так, на виїзд з материкової частини прибув транспортний засіб «HONDA», під час візуального огляду якого спрацював службовий собака «Майк» з пошуку наркотичних речовин. Автомобіль одразу заблокували та спільною групою у складі прикордонників та представників ДФС провели поглиблений огляд транспортного засобу та речей водія і пасажирів.

Як результат, в пасажирських дверцятах, в ніші для дрібних речей, виявили футляр для зберігання компакт дисків, де знаходився гаманець з металевою коробкою всередині з двома пластиковими картками, пластиковою трубочкою та двома поліетиленовими пакетиками з білою порошкоподібною речовиною. А в багажному відділенні автомобіля, в сумці з особистими речами одного з пасажирів, в пластиковій коробці із під тональної пудри виявили пакунок з речовиною сіро-зеленого кольору. Попередньо, порошок виявився кокаїном, вагою 3 грами, а зелена речовина – марихуаною, вагою 15 грам.

По даному факту до КПВВ прибули співробітники Національної поліції, які вилучили виявлені речовини для проведення експертизи та вибули до відділку разом з громадянами.

 

Помічник начальника Азово-Чорноморського регіонального

управління з питань взаємодії зі ЗМІ

Максим Сорока

${gallery:95297f4f76c0f0f4e60f604a731389a5}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ