Підтримати нас

У Херсонській області затримані підозрювані у розбійному нападі на таксиста

Vgoru
Автор статті
14 лютого 2016 05:58
627
Поширити:

Двоє зловмисників нанесли численні ножові поранення водію таксі, відібрали у нього гроші та намагалися втекти. Зловмисників допомогли затримати охоронці підприємства, яких потерпілий покликав на допомогу.

Злочин стався близько 01.00 год. ночі у місті Каховка. На автовокзалі двоє чоловіків сіли до таксі та наказали водію відвезти їх до найближчого села. На виїзді з міста зловмисники почали бити водія, наносити йому численні ножові поранення, вимагали віддати гроші. Чоловіку вдалося вибігти з автомобіля, після чого він покликав на допомогу охоронців підприємства. Вони наздогнали зловмисників та викликали працівників поліції. Потерпілого госпіталізували до лікарні, де діагностували ножові поранення передпліччя, грудної клітини, живота, струс головного мозку та черепно-мозкову травму.

Затриманими виявилися двоє жителів Каховського району, обидва раніше судимі за крадіжки та нанесення тілесних ушкоджень, їм 26 та 28 років. Під час проведення обшуку у них вилучили знаряддя злочину – ножі.

Зловмисники заарештовані та перевіряються на причетність до скоєння інших злочинів на території міста та району. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років із конфіскацією майна.

 Відділ комунікації ГУНП в Херсонській області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ