Підтримати нас

У Голопристанському районі правоохоронці затримали «чорного лісоруба»

Автор статті
28 січня 2020 13:00
731
Поширити:

Під час обслуговування території у с. Стара Збур’ївка дільничний офіцер Голопристанського відділення поліції разом з працівником районної прокуратури побачили припаркований на узбіччі автомобіль «ВАЗ-2108» з відкритим капотом.

Правоохоронці підійшли до водія поцікавитись, чи не потрібна допомога, а натомість побачили повний причеп свіжеспиляної деревини. Поліцейський одразу повідомив чергового підрозділу. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

За словами начальника Голопристанського відділення поліції Олександра Воропаєва, правоохоронці виявили в причепі майже два кубометри стовбурів сосни. Документів на деревину у 29-річного водія не було. Автомобіль та причеп з дровами поліцейські вилучили і доставили у відділення поліції в якості речових доказів.

За даним фактом слідчими в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесені відомості за ч.1 ст.246 Кримінального кодексу України «Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу». Санкція статті передбачає штраф від тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ