Підтримати нас

У Херсонській ОВА відзвітували, скільки грошей виділили на допомогу військовим

Vgoru
Автор статті
02 грудня 2023 12:33
381
Поширити:

На допомогу військовим витратили майже 50 млн гривень.

Про це повідомив під час брифінгу перший заступник начальника Херсонської ОВА Дмитро Бутрій. 

Також він розповів, що майже 99 млн гривень витратили на захист об'єктів критичної інфраструктури. За ці гроші придбали будівельні матеріали та орендували спецтехніку. 

Бутрій додав, що за 11,4 млн гривень купили 30 мобільних укриттів. Їх встановили в місцях скупчення людей.

Близько 41,4 млн гривень спрямовано на придбання інструментів та матеріалів для проведення ремонтних робіт у пошкоджених від російських атак об'єктах та укриттях.

Уряд виділив із державного бюджету 92,4 млн гривень для закупівлі 26 одиниць спецтехніки для ХОКАРС.

“Наразі отримали 14 одиниць на суму 56,7 млн гривень. До 10 грудня мають надійти ще два сміттєвози та один самоскид”, – сказав заступник.

З обласного бюджету витратили 60,5 млн гривень на купівлю 21 одиниць техніки. Її використовують фахівці при проведенні відновлювальних робіт.

Раніше ми писали, що у цьому році Департамент здоров'я отримав 53 млн 800 тис. гривень державної субвенції на підтримку обласних закладів охорони здоров'я. 

Нагадуємо, Херсонська обласна військова адміністрація відмовилася від 147 млн 982 тисяч 41 грн, виділених Кабміном України з резервного фонду держбюджету на ліквідацію наслідків підтоплення, яке сталося в червні цього року через підрив Російською Федерацією греблі Каховської гідроелектростанції.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ