Підтримати нас

У Херсоні правоохоронці викрили чоловіків, які незаконно виготовляли й продавали алкоголь та тютюн

Автор статті
11 грудня 2023 15:58
1,327
Поширити:

Херсонська обласна прокуратура повідомила про підозру двом братам і двом їхнім знайомим за виготовлення і продаж алкоголю, а також за зберігання, придбання та продаж підроблених цигарок.

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.  

Фото поліції Херсонської області

За даними слідства, у березні 2023 року двоє братів, жителів Херсона, організували та очолили злочинну групу, до якої залучили спільних знайомих.

 Як зазначається, у Херсоні група займалася незаконним виготовленням алкогольних напоїв, їх зберіганням та продажем. Через мережу роздрібної торгівлі вони продавали виготовлений алкоголь та підроблені цигарки. 

У поліції Херсонської області повідомили, що чоловіки виготовляли горілку та коньяк. Під час обшуку поліціянти вилучили понад 500 літрів алкоголю та понад 51 тисячу пачок різних марок цигарок. Циграки або були без акцизних марок, або з підробленими. Також у членів групи вилучили автомобілі, на яких зловмисники розвозили продукцію, понад 200 тисяч гривень та документи.

Чоловікам може загрожувати ув’язнення до дванадцяти років із конфіскацією майна.

На засіданні Ради оборони Херсонщини 17 листопада ухвалили рішення про заборону продажу алкоголю в 160 населених пунктів, що розташовані у 30-км зоні від Дніпра. Обмеження не поширюється на Херсон, Зеленівку, Степанівку та Чорнобаївку.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ