Підтримати нас

У Херсоні поліціянти затримали чоловіка, який організував канал збуту канабісу

Vgoru
Автор статті
25 травня 2023 14:01
488
Поширити:

Оперативники карного розшуку разом із херсонськими поліціянтами затримали чоловіка, який збував канабіс Херсоні.

Про це повідомляє поліція Херсонської області.

Правоохоронці затримали 45-річного херсонця під час продажу чергової дози наркотиків. Оперативники з’ясували, що підозрюваний продавав канабіс дрібними партіями, із потенційними покупцями зустрічався особисто. 

Під час обшуку в його будинку вилучили розфасовані пакетики з канабісом вагою близько 500 грамів. Нині поліціянти встановлюють, звідки взявся наркотик і всі можливі місця збуту.

Чоловіка затримали та розпочали кримінальне провадження. Йому загрожує вісім років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, мешканка Антонівки повідомила поліціянтам про пошкоджений російським обстрілом будинок на одній із вулиць селища. Оглядаючи домоволодіння, на присадибній ділянці правоохоронці помітили рослини, схожі на коноплі. Як розповів 39-річний син власниці будинку, біля якого була плантація, усі 195 кущів коноплі він вирощував для особистих потреб.

Також правоохоронці викрили 48-річного херсонця, який вирощував коноплі та збував канабіс. Під час обшуку поліціянти вилучили в нього заборонених речовин на суму приблизно 80 тисяч гривень.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ