Підтримати нас

Херсонка “здала” поліціянтам власного сина: той незаконно засадив плантацію конопель

Vgoru
Автор статті
22 травня 2023 13:35
861
Поширити:

Під час документування наслідків обстрілу передмістя Херсона поліціянти знайшли посіви конопель.

Про це інформують у поліції Херсонської області.

“Близько опівдня минулої суботи в чергову частину зателефонувала мешканка смт Антонівка та розповіла, що в результаті обстрілу російськими військами пошкоджений будинок на одній із вулиць селища. За вказаною адресою були направлені наряди, до складу яких, окрім місцевих поліціянтів, увійшли працівники зведеного загону поліції з Полтавщини”, – розповів начальник карного розшуку відділу поліції №1 (Дніпровського) Херсонського районного управління поліції Вадим Скиба.

Оглядаючи домоволодіння, на присадибній ділянці правоохоронці помітили рослини, схожі на коноплі. Як розповів 39-річний син власниці будинку, усі 195 кущів коноплі він вирощував для особистих потреб.

Поліціянти вилучили всі рослини та направили на дослідження. Вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Наркоаграрія тепер може чекати позбавлення волі максимальним терміном до 7 років.

Нагадаємо, днями правоохоронці викрили 48-річного жителя обласного центру, який вирощував коноплі та збував наркозалежним канабіс.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ