Підтримати нас

У Херсоні погасили марку "Винищувачі зла", присвячену бойовим літакам F-16

Vgoru
Автор статті
04 серпня 2023 14:50
525
Поширити:

У Херсоні погасили марку "Винищувачі зла". Випуск присвячений бойовим літакам-винищувачам F-16. Від сьогодні, 4 серпня, Укрпошта вводить в обіг цю поштову марку. 

Фотокореспондент Медіаплатформи “Вгору” зробив світлини цієї події.

Проводили захід у зруйнованій будівлі при вʼїзді в Херсон, яка до воєнного часу була магазином електротехніки. Під час окупації будівля перетворилася на штаб російських військ. Там розміщувалася велика кількість російської техніки. Згодом ЗСУ знищили штаб прямим влучанням.

У події взяли участь херсонські волонтери Ігор Цуркан, Юрій Бесараб, медики Червоного хреста України, представники Укрпошти.

Коштує поштова марка  "Винищувачі зла" 23,00 грн. Ще 16 грн — сума благодійного внеску, який спрямують на закупівлю безпілотників.  Також до марки випустили конверт «Перший день» (10 грн), немаркований художній конверт, картку (10 грн). Тираж марки — 600 тисяч примірників. 

Автором поштової марки, конверта «Перший день», немаркованого художнього конверта та картки є Максим Паленко, який уже створював роботи на цю тему.

На межі Херсонщини та Миколаївщини погасили марку, присвячену СБУ. Укрпошта 26 липня офіційно ввела в обіг поштову марку "Служба безпеки України", що завершує серію "Слава Силами оборони і безпеки України". Цей випуск присвячений захисникам і захисницям, які боронять нашу землю, і тим, хто віддав за неї життя.

У Херсоні 30 червня на Головпоштамті погасили марку «Головне управління розвідки Міністерства оборони України”.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ