Підтримати нас

У Голій Пристані злочинець ледь не задушив поліцейського

01 жовтня 2021 13:03
928
Поширити:

Напад стався вчора, прямо у територіальному відділенні поліції. 27-річний затриманий кинувся на правоохоронця і став його душити.

За даними ГУ Нацполіції у Херсонській області, зловмисника, місцевого жителя Голої Пристані, поліція затримала за день до інциденту, за погрозу вбивства рідному братові.  Ще перебуваючи вдома, коли правоохоронці приїхали за викликом, він поводився дуже агресивно, тож довелося надягти на нього кайданки та доставити у відділок. 

Проте й тут він не заспокоївся та напав на 28-річного співробітника відомства, який ніс на той час чергування з охорони будівлі. На щастя, постраждалому вчасно прийшли на допомогу колеги. На місце події викликали “Швидку”. 

Нападник раніше вже притягався до кримінальної відповідальності. Цього ж разу йому загрожує термін покарання від 9 до 15 років або довічне ув'язнення. Відповідне кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст.348 "Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця" Кримінального кодексу України.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ