Підтримати нас

У гідрометеорологічному коледжі Херсона видали перший після деокупації міста диплом

Vgoru
Автор статті
23 грудня 2022 13:34
906
Поширити:

Вчора, 22 грудня, у херсонському гідрометеорологічному коледжі видали перший після деокупації обласного центру диплом. Заклад тимчасово працював в Одесі. Не всі студенти мали змогу виїхати та отримати документи про завершення навчання. 

Про це повідомляє Суспільне, посилаючись на директорку закладу Світлану Кіріяк. 

"Колаборанти намагалися запустити освітній процес, оголосили вступну кампанію, навіть прийняли на навчання п'ять студентів. Директором був призначений якийсь волдайцев, а заступницею була наша колишня колега наталія ісаєва. Саме вона і займалась тиском на викладачів та студентів, які залишились у Херсоні, запрошувала на роботу та на навчання, контакти в неї всі були, адреси теж, до деяких викладачів навіть приїжджала додому проводила роботу", — розповіла Світлана Кіріяк.

Після визволення Херсона, у коледжі подали заявку до ДСНС на перевірку навчального закладу на замінування. За словами Світлани Кіріяк, коледж в структурі має дві навчальні станції: метеорологічну та гідрологічну. Друга гідрологічна знаходиться на лівому березі й там живуть російські військові.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ