Підтримати нас

Три простих сніданки у мікрохвильовці

Автор статті
21 лютого 2018 13:27
603
Поширити:

Для здоров'я сніданок вкрай необхідний, проте інколи на ранкове харчування бракує часу. Аби швидко приготувати корисну їжу, можна використовувати мікрохвильовку.

Три простих рецепти сніданку запропонував портал "Lifehacker".

Смачна вівсянка. Знадобляться півсклянки вівсяної крупи і вдвічі більше води, трохи солі, 2 ст л цукру, щипка кориці, 50 гр будь-яких ягід чи фруктів, подрібнені горіхи. Щоб приготувати кашу, всі компоненти треба змішати в глибокій посуді. Потім поставити у мікрохвильову піч на 2 хв 20 сек. Якщо полюбляєте більш густу кашу, додайте до часу приготування ще 15 секунд.

Сирний омлет. На 2 яйця візьміть 2 ст л молока та стільки ж тертого сиру. Додайте за смаком сіль, перець та інші спеції. Щоб отримати готову страву, збийте молоко та яйця, відправте суміш у мікрохвильовку на 45 секунд при максимальній потужності. Після цього перемішайте, всипте спеції і знову поставте в піч на 30-45 секунд. Гарячий омлет посипте сиром.

Ванільний чізкейк. Для нього потрібні 2 ст л сметани, 60 гр вершкового сиру, яйце, трохи ваніліну, половина чайної ложки соку лимона та цукор за смаком. Під час приготвування з'єднайте всі продукти, поставте в піч на півтори хвилини. При цьому кожні 30 секунд мішайте страву. Чізкейк буде ще смачнішим холодним, у поєднанні з топінгами і горіхами.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ