Підтримати нас

Трупи тварин на подвір'ї та вулицях: ситуація з підтопленням у Голопристанській громаді

Vgoru
Автор статті
20 червня 2023 06:37
1,583
Поширити:

У тимчасово окупованій росіянами Голопристанській громаді станом на ранок 20 червня ситуація з підтопленням залишається майже без змін. Вода поступово знижує свій рівень, однак доступу до житла в людей у низинах підтоплених східної, центральної та берегової частини міста Голої Пристані ще немає. Рівень води в цих частинах складає від пів метра.

Про це повідомляє Голопристанська МВА.

Залишаються підтопленими більшість осель у селах Кардашинка та Кохани. Тут місцевих жителів до 50 людей, серед яких діти, повідомляють в адміністрації.

Доставку їжі та води організовують самотужки. Також у підтоплених частинах та в багатоповерхівках усе ще немає водо- та газопостачання. Жителі цих мікрорайонів готують їжу на вогнищах біля під'їздів.

Трупи тварин так і залишаються на подвір’ях та вулицях затоплених частин громади, ідеться в повідомленні.

Учора, 19 червня, підтопленими залишалися східна та центральна частина міста Гола Пристань. У населених пунктах, які потрапили в зону підтоплення магазини не працюють, овочі на городах вимокли, ліки та медична допомога відсутні. Без комунікацій залишається центральна частина Голої Пристані.

З фото та відеоматеріалів із БПЛА, які вивчили фахівці Укргідроенерго, відомо, що рівень води в Каховському водосховищі може бути нижче 7 метрів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ