Підтримати нас

Трансляція бою Олександра Усика з Ентоні Джошуа буде безплатною для українців

Vgoru
Автор статті
17 серпня 2022 17:46
1,129
Поширити:

У цю суботу, 20 серпня, українці мають змогу безплатно подивитися боксерський бій-реванш між Олександром Усиком та Ентоні Джошуа. Про це повідомив “24 канал спорт”.

“Дуже важливо. Люди повинні бачити, мій український народ повинен бачити цей поєдинок. У нас зараз іде війна, нам є куди витрачати гроші – на допомогу ЗСУ та людям, які потребують цього. Безплатна трансляція для українського народу – це дуже важливо. Гроші, які люди могли використати для купівлі трансляції, вони можуть використати для допомоги комусь”, — розповів Усик виданню. 

Трансляція запланована на 22:00 за київським часом. Її будуть показувати на “Суспільному”, “2+2”, платформі “Megogo” тощо. Боксерський поєдинок відбудеться в місті Джідда (Саудівська Аравія) на арені Jeddah Super Dome і називатиметься «Лють на Червоному морі». 

Також, за даними каналу “2+2”, під час трансляції бою благодійний фонд Олександра Усика збиратиме кошти для підтримки ЗСУ та українського народу у війні проти росії. Планується придбання 100 машин для української армії, заявлена мета – зібрати не менше 1 000 000 $.

Нагадаємо, що перший бій між боксерами відбувся ще у вересні 2021 року. Тоді Олександр Усик захистив свої чемпіонські титули — WBA, WBO та IBF.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ