Підтримати нас

Топ-10 найпопулярніших міст для шопінгу

Автор статті
18 травня 2016 14:00
584
Поширити:

Лондон, Гонконг, Париж, Дубай і Нью-Йорк названі найпривабливішими світовими напрямками для шопінгу.

Відповідний рейтинг був складений консалтинговою компанією JLL.

У дослідженні брали участь 140 ключових торговельних міст, розташованих в різних країнах світу. На ці міста в сукупності припадає 36% світового ВВП і більш 15 трлн млрд витрат споживачів.

До першої десятки увійшли також Шанхай, Сінгапур, Пекін, Кувейт і Токіо.

Укладачі рейтингу відзначають, що в Лондоні присутня велика кількість міжнародних компаній, в тому числі що працюють в сегменті продажів люксових товарів.

Гонконг за привабливістю для шопінгу є провідним містом Азіатсько-тихоокеанського регіону. Відзначається, що материковий Китай забезпечує третину від загального обсягу продажів.

У Парижі найвища орендна плату для популярних рітейлерів. Столиця Франції займає третю сходинку також і в рейтингу з продажу розкішних товарів.

Як наголошується в дослідженні, в Дубаї знаходяться 35% продавців люксових товарів з усього світу. Крім того, емірат є провідним напрямком для шопінгу на Близькому Сході.

Нью-Йорк, за даними JLL, пропонує найвищу вартість оренди торгових площ, що досягає $37,7 тис. за кв. метр. При цьому американські торговельні компанії є найбільшими експортерами в світовому масштабі.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ