Підтримати нас

Тенісистка з Херсонщини дебютувала в першій сотні оновленого рейтингу WTA

09 жовтня 2024 19:57
124
Поширити:
Юлія Стародубцева. Фото: РБК-Україна

Тенісистка з Каховки на Херсонщині Юлія Стародубцева дебютувала в першій сотні оновленого рейтингу  Жіночої тенісної асоціації (Women's Tennis Association, WTA)   Рейтинг розраховують за сумою очок, набраних теністистками в турнірах WTA за останні 52 тижні. Враховують максимум 16 турнірів. . Вона займає 79 позицію.

Про це йдеться на сторінці 24 Каналу.Спорт.

Зазначається, що це сталось завдяки успішному виступу на турнірі в Пекіні, де тенісистка дійшла до чвертьфіналу.

Юлія Стародубцева – двадцята представниця України, яка увійшла у сотню найкращих. Також вона стала найстаршою українкою, яка дебютувала в топ-100 (24 роки та 7 місяців), йдеться в повідомленні.

Окрім цього, в сотню увійшла уродженка Нової Каховки Херсонської області Аліна Калініна. Вона займає 49 позицію.

Першою ракеткою світу залишається польська тенісистка Іга Швьонтек.

  • Тенісистка з Херсонщини Юлія Стародубцева перемогла в основних турнірах  WTA та оновила особистий рекорд у світовому рейтингу в Монастірі (Туніс).
  • У столиці Великобританії Лондоні пройшов міжнародний турнір з великого тенісу Вімблдон. В основній сітці жіночого одиночного розряду виступили дві тенісистки родом із Херсонської області Ангеліна Калініна та Юлія Стародубцева.
  • Тенісистка з Нової Каховки Херсонської області Ангеліна Калініна мала представляти Україну на Олімпійських ігор-2024. Але знялася з них через хворобу.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів