Підтримати нас

В основній сітці тенісного турніру Вімблдон зіграють дві спортсменки з Херсонщини

29 червня 2024 16:43
117
Поширити:
Ангеліна Калініна. Фото: Getty Images/Johannes Simon

У столиці Великобританії Лондоні з 1 по 14 липня пройде міжнародний турнір з великого тенісу Вімблдон. В основній сітці жіночого одиночного розряду виступатимуть вісім українських тенісисток, двоє з яких із Херсонщини.

Про це повідомляє видання “Великий теніс України”.

На турнірі зіграють дві тенісистки родом із Нової Каховки Херсонської області Ангеліна Калініна та Юлія Стародубцева. 

Ангеліна Калініна втретє зіграє в основній сітці турніру в Лондоні. Два попередні роки вона доходила до другого кола. Вона змагатиметься з росіянкою Еліни Аванесян.


Юлія Стародубцева. Фото: Getty Images

Юлія Стародубцева з першої спроби подолала кваліфікаційний бар'єр на Вімблдоні. Її суперницею стане Алісон ван Ейтванк із Бельгії.

  • Вімблдон – найстаріший двотижневий турнір великого тенісу, який відбувається щорічно в кінці червня – на початку липня. У ньому водночас розігруються звання чемпіонів у індивідуальному та парному розрядах серед чоловіків і жінок та міксті (чоловік і жінка в одній команді), а також проводяться змагання серед юніорів.
  • Тенісистка з України Ангеліна Калініна завершила виступи в основі турніру WTA 500 в Істборні (Велика Британія). У матчі другого раунду Калініна, яка подолала кваліфікацію, поступилася четвертій сіяній американці Медісон Кіз, яка є чинною чемпіонкою турніру.
  • 24 червня в основній сітці змагань WTA 500 в Істборні (Велика Британія) тенісистка Ангеліна Калініна перемогла спортсменку Сорану Кирстю з Румунії. Тенісистка Ангеліна Калініна перемогла американку Лорен Девіс у фіналі відбору на турнір WTA 500 в Істборні.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів