Підтримати нас

Судитимуть жительку Херсонщини: обійняла посаду в незаконній Іванівській муніципальній раді

06 травня 2024 11:18
118
Поширити:

Судитимуть за колабораціонізм 42-річну жительку Херсонщини, яка обійняла посаду в незаконній Іванівській муніципальній раді.

Про це повідомили на сайті Херсонської обласної прокуратури.

За даними слідства, вона у травні 2023 року обійняла посаду “першої заступниці голови Іванівського муніципального округу”.

У вересні 2023 року жінка брала участь у незаконних виборах депутатів до нелегітимного органу “Ради депутатів Іванівського муніципального округу першого скликання” від російської партії “Єдина Росія”. Згодом її обрали “головою” ради.

Жінці загрожує ув'язнення від 5 до 10 років із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 10 до 15 років та з конфіскацією майна або без такої.

  • Херсонська обласна прокуратура повідомила про підозру в колабораціонізмі депутату VIII скликання Бехтерської сільської ради Скадовського району Херсонської області Владиславу Нікітенку, уродженцю Запоріжжя.
  • Слідчі Тернопільського управління СБУ повідомили про підозру в колабораціонізмі ексдепутату Каховської міської ради від забороненої проросійської політичної партії «Опозиційний блок» Івану Короткому. Він обійняв посаду в незаконно створеному ГУ міністерства внутрішніх справ РФ у Херсонській області.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ