Підтримати нас

Судитимуть солдата російської армії, який поблизу Князе-Григорівки на Херсонщині грабував місцевих

Автор статті
19 січня 2024 11:46
1,273
Поширити:

Судитимуть 36-річного жителя окупованої Макіївки Дениса Звездіна, який у складі підрозділів російських окупаційних військ він брав участь у захопленні населених пунктів Херсонської області, а поблизу Князе-Григорівки затримував і грабував місцевих.

Про це повідомляє Управління СБ України в Тернопільській області.

Як зазначається, у складі підрозділів російських окупаційних військ Денис Звездін брав участь в окупації Херсонщини, допомагав встановлювали кремлівський режим. Зокрема, під час чергування на російських блокпостах поруч із селом Князе-Григорівка бойовик обшукував і затримував проукраїнськи налаштованих жителів сіл Каховського району. 

Під час чергування житель Макіївки грабував місцевих жителів, відбираючи на блокпості в селян харчі та цінні речі, нібито необхідні для окупаційних військ.   

Звездіну загрожує ув’язнення на 15 років або довічне з конфіскацію майна.

Раніше Агенти руху “АТЕШ” на Херсонщині біля села Князе-Григорівка влаштували засідку на колону ворога та використали вибухівку, підірвавши бензовози росіян. У результаті один із них згорів повністю, другий сильно пошкоджений. 

У грудні стало відомо, що в селі Князе-Григорівка 37-річний сержант Михайло Хохлов з автомата АК-47 застрелив свого командира Івана Кривошеєва. Також Хохлов поранив ще одного військового. Його ушпиталили з пораненням шиї.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ