Підтримати нас

Студентів із РФ залучатимуть до заходів перед незаконними виборами на окупованих територіях

Вгору
Автор статті
29 лютого 2024 10:22
247
Поширити:

Незаконна влада залучатиме студентів із російських вишів, щоб імітувати підтримку перед незаконними виборами президента РФ на окупованих територіях. 

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

У матеріалі йдеться про те, що студенти, які згодні на такі відрядження, отримуватимуть стипендію. Їхнім завданням буде забезпечення масовості на нелегітимних виборах.

“Перед місцевими гауляйтерами Кремль поставив план намалювати явку в 75%, з яких 80% мають нібито проголосувати за міжнародного злочинця Путіна”, – додає ЦНС.
  •  На окупованих територіях Херсонської, Запорізької, Луганської та Донецької областей окупаційна влада обиратиме “спостерігачів” серед студентів, щоб вони організовували фальсифікації на нелегітимних виборах президента РФ. Очільники окупаційних адміністрацій та навчальних закладів на окупованих територіях отримали план з явки своїх підлеглих на незаконні виборчі дільниці для голосування на виборах президента РФ.
  • Раніше стало відомо, що окуповані території Херсонщини незаконна влада розділила на два округи. З 27 по 29 лютого голосуватиме один округ, а з 1 по 3 березня – інший. Дострокове голосування на окупованих територіях триватиме до 17 березня.
  • Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець повідомив про те, що проведення незаконних виборів на окупованих територіях всупереч Конституції та законодавства України вкотре демонструє зневагу до міжнародної демократичної спільноти та викриває спроби РФ легалізувати окупаційну «владу».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ