Підтримати нас

Справа Гандзюк: активісти не знайшли Павловського у лікарні

Автор статті
16 жовтня 2019 07:00
606
Поширити:

Одеські громадські активісти не виявили на стаціонарному лікуванні в медустанові фігуранта у справі Катерини Гандзюк Ігоря Павловського.

Про здійснену перевірку повідомив лідер Одеського відділення АвтоМайдану Віталій Устименко на своїй сторінці у Facebook.

"Вчетверте підозрюваний Ігор Павловський не з'явився на судове засідання. Причиною неявки, яку беззаперечно приймала прокуратура, був важкий стан підозрюваного, який перебуває на лікуванні в одному з клінічних закладів Одеси... Так от, ми перевірили його важкий стан. І знаєте що? Павловський не перебуває на лікуванні в зазначеному медичному закладі. Тобто його в принципі там немає. Ні офіційно, ні фактично. Він навіть не імітує свою присутність там", - зазначив Устименко.

За його словами, факт відсутності на стаціонарному лікуванні Павловського зафіксовано в присутності співробітників патрульної поліції та написано заяву.

“Гадаю, що до "важкохворого" прокуратура тепер може застосовувати інші заходи примусу появи його на наступному судовому засіданні, яке має відбутися 24 жовтня о 17:00 в Приморському суді Одеси", - наголосив активіст.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ