Підтримати нас

Спортсмени з Херсона здобули призові місця на чемпіонаті з кіокушин БуДо карате

27 червня 2024 10:50
118
Поширити:
Фото: Роман Мрочко

На Чемпіонаті Одеської області з кіокушин БуДо карате у розділах "Куміте" та "Ката", який відбувся 22-23 червня, вихованці ДЮСШ "Спартак" Херсонської міської ради здобули три золоті медалі.

Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

У змаганнях взяли участь як новачки, так і досвідчені спортсмени у категоріях: хлопчики, юніори, юнаки, дівчата та юніорки.

Максим Каспривський виборов два золота у розділах "Куміте" та "Ката" серед хлопчиків 12-13 років до 50 кг, а Людмила Діденко – у розділі "Куміте" серед дівчат 15-16 років до 55 кг.

Тренери спортсменів Сергій Всеволодов та Анатолій Фокін.

  • В Івано-Франківську відбувся Чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків. На змаганнях Херсонщину представили 5 спортсменів, один з яких став Чемпіоном України.
  • На змаганнях з кіокушин БуДо карате, що проходило в Німеччині вихованці Херсонської обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи з боксу, уродженці Нової Каховки здобули призові місця.
  • Сьомий Чемпіонат Європи з кіокушин БуДо карате у розділах куміте і ката відбувся у Туреччині. Спортсмени з Херсона та області за підсумками участі у змаганнях отримали 13 медалей.

Підтримайте роботу редакції.  Долучайтеся до спільноти "Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів