Підтримати нас

Спілка ветеранів-податківців підписала угоду з податковою: про що домовилися

Вгору
Автор статті
08 лютого 2024 12:29
306
Поширити:
Ілюстративне фото

Угоду про співпрацю та взаємодію підписали виконувач обов’язків начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Сергій Олефіренко та голова Ради ГО "Місцевий осередок громадської організації “Всеукраїнська асоціація ветеранів державної податкової служби України” в Херсонській області” Анна Чепок.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

У дописі йдеться, що угодою передбачена співпраця в передачі досвіду ветеранів молоді та захисті соціальних прав та інтересів ветеранів.

Також сторони домовилися про поліпшення медичного обслуговування та розроблення та реалізації соціально-культурних, оздоровчо-спортивних та інших програм для ветеранів.

За словами податківців, підписана угода покликана посилити та зміцнити співробітництво між ними та членами асоціації ветеранів.

  • 8 лютого стало відомо, що гуманітарний штаб Херсонської ОВА передасть допомогу жителям області. До списку допомоги увійшли: питна вода, продуктові набори, бензопили, генератори та роутери. А також засоби пожежогасіння та приладдя для очищення територій від сміття.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ