Підтримати нас

Сесія Херсонської облради: скандал при аншлазі

Vgoru
Автор статті
09 вересня 2016 07:28
236
Поширити:

Протягом кількох годин роботи сесії Херсонської облради, що проходить зараз, не було розглянуто жодне питання через конфлікт, що виник у зв'язку з вимогою групи депутатів внести до порядку денного питання про відставку голови ради Андрія Путилова і небажання самого Путилова і депутатів, що його підтримують, вносити це питання до порядку денного під номером один.

Зала засідань обласної ради була переповнена: на місцях для гостей сиділо чимало учасників АТО, одягнених у камуфляжну форму, а також у залі находиться близько двох десятків молодих людей спортивної статури у цивільному одязі.

Питання про відставку Андрія Путилова вимагали внести до порядку денного депутати від фракцій партій "Батьківщина", УКРОП, "Наш край" і РПЛ. Депутати від БПП Солідарність переконували колег, щоб спочатку були розглянуті 40 питань порядку денного, затверджені на вчорашньому засіданні президії облради. Цих депутатів підтримали голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв і представники фракції БПП у Верховній Раді, присутні на цій сесії. Також пропозицію провладних політичних сил підтримала присутня в залі делегація учасників АТО.
Виник конфлікт, так як кожна зі сторін наполягала на своєму і не бажала йти на компроміс. Після двогодинної перепалки за пропозицією депутата від БПП Марини Чернишової була оголошена перерва для того, щоб керівники фракцій змогли обговорити ситуацію, що виникла.

На початку роботи сесії надійшло повідомлення про замінування будівлі Херсонської облради. Більшістю голосів депутати вирішили не залишати сесійну залу під час перевірки будівлі вибухотехніками.
Під час сесії на вулиці перед будівлею облради також виник конфлікт між прихильниками і противниками Андрія Путилова.

${gallery:3b245b740070aa63f16143d19f8eec77}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ