Підтримати нас

Секрети успіху на ринку Форекс

17 травня 2018 09:33
264
Поширити:

Міжнародний фінансовий ринок об'єднує торгівлю різними активами, курси яких змінюються з великою швидкістюМіжнародний фінансовий ринок об'єднує торгівлю різними активами, курси яких змінюються з великою швидкістю

Трейдери на Форекс заробляють цілі статки, але таких учасників ринку не багато. Як торгувати успішно? Потрібно використовувати для стабільного заробітку всі доступні засоби і постійно аналізувати ринкову ситуацію.

Індикатори, помічники, стратегії, сигнали – технічні інструменти, які допомагають користувачеві торгувати. Секрети успіху на Форекс – це не універсальна програма, яка гарантує стовідсотковий прибуток, а набір правил і рекомендацій, дотримуючись яких, трейдер може стартувати на валютному ринку цілком успішно.

Що необхідно для прибуткової торгівлі

Привабливість фінансового ринку Форекс полягає у формуванні цін за принципами вільної торгівлі. При цьому фінансове середовище є високоволатильним і відповідно, великий прибуток супроводжує значний ризик. Щоб не втратити капітал у кілька збиткових операцій користувачеві необхідно знати прості секрети успіху на Форекс:

  • Для торгівлі необхідно отримати мінімальні знання про функціонування ринку.
  • Варто вивчити основи програмного, фундаментального та графічного аналізу показників фінансового середовища.
  • Тестувати можливості валютного ринку рекомендується на торговій платформі MetaTrader 4 чи 5 версії від брокера Admiral Markets UK.
  • Для роботи слід зареєструвати демонстраційний рахунок, щоб отримати практичні навички трейдингу.
  • Слід детально вивчити термінологію ринку Форекс, щоб розуміти, що таке ордера, стоп-лоси, тейк-профіти, тайм-фрейми і т.д.
  • Перед стартом на реальні гроші необхідно вибрати найбільш зрозумілу стратегію торгівлі та протестувати її в демо-режимі.

Завдання трейдера – вигідно купити, наприклад, валюту, а після зміни курсу, продати її з прибутком на ціновій різниці. З боку може здатися, що секрети успіху на Форекс – це лише вміння укладати спекулятивні угоди. Насправді, фінансове середовище – це не гра в казино і не ставки, а складна система, на зміну якої може вплинути економічна подія, політичний фактор, банкрутство великої корпорації та інше. Все це трейдер повинен враховувати в роботі, щоб торгувати з мінімальним ризиком і отримувати очікуваний прибуток.

Яких дотримуватися рекомендацій

Починаючому трейдеру ринок Форекс здається незрозумілою системою з безліччю змінних, врахувати які в роботі просто нереально. Але щоб спростити процес торгівлі, розроблені багатофункціональні торгові термінали, успішні стратегії, технічні та графічні інструменти. Спеціальні алгоритми і торговельні системи, всілякі роботи та сигнали допомагають трейдеру грамотно укладати угоди. Секрети успіху на Форекс – це вміння використовувати програмне забезпечення та аналізувати ситуацію на ринку в конкретний момент часу з урахуванням отриманої графічної та технічної інформації. Основні методи успішної торгівлі:

  • Оптимізація роботи трейдера шляхом поєднання автоматичних інструментів і ручної торгівлі.
  • Вхід на ринок з мінімальним депозитом для ведення ризикованої, але швидкої внутрішньоденної торгівлі.
  • Укладання довгострокових угод для одержання найбільшого прибутку при найменшому ризику в тривалій перспективі.
  • «Спокійний» трейдинг в нічний час – після нульової часової відмітки активними залишаються японські валютні ринки.
  • Постійне вивчення новинних блоків для виявлення факторів, здатних впливати на рух тренда.
  • Використання торгових платформ (терміналів) з інтегрованими сигналами, індикаторами, роботами.

Користувач повинен навчитися аналізувати інформацію, що надходить і оцінювати макроекономічні показники у світових масштабах. Торгівля фінансовими активами завжди пов'язана з ризиком, слід приймати рішення з обґрунтованою ймовірністю просадки, укладати угоди на виділену частину капіталу, не ризикувати всім депозитом і отримати детальне уявлення про принципи мані-менеджменту і управління ризиками.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ