Підтримати нас

СБУ повідомила про підозру першій заступниці голови незаконної адміністрації в Іванівці на Херсонщині

Автор статті
05 квітня 2024 07:10
197
Поширити:
Фото: Freepik

СБУ 4 квітня повідомила про підозру в колабораційній діяльності 43-річній Надії Бабешко, яка обійняла посаду першої заступниці голови незаконної військово-цивільної адміністрації Іванівського муніципального округу Херсонської області. 

Текст підозри опублікували на сайті Офісу Генпрокурора.

Проживаючи в смт Іванівка Херсонської області, Надія Бабешко не пізніше травня 2023 року прийняла пропозицію від представників збройних формувань РФ та обійняла посаду в незаконній адміністрації. Жінка виконувала організаційні та адміністративні функції щодо формування системи органів влади.

Також за даними слідства, Бабешко не пізніше вересня 2023 року обралась депутаткою “Ради депутатів Іванівського муніципального округу першого скликання” від партії “Єдина Росія”.

Жінці загрожує ув'язнення від 5 до 10 років із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 10 до 15 років та з конфіскацією майна або без такої.

  • Правоохоронці повідомили про підозру в державній зраді та пособництві окупаційній владі 74-річному депутату Новотроїцької селищної ради Генічеського району Херсонської області від політичної партії “Опозиційна платформа – за життя”.
  • Ужгородський міськрайонний суд заочно визнав винним у державній зраді 45-річного Олексія Бузова. Він очолив окупаційну адміністрацію села Гладківка та самовільно зайняв кабінет старости Гладківського старостинського округу Голопристанської громади.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ