Підтримати нас

Суд виніс вирок окупаційному голові Гладківки на Херсонщині Олексію Бузову

Вгору
Автор статті
31 березня 2024 13:12
157
Поширити:
Олексій Бузов. Фото: ЦЖР

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області заочно визнав винним у державній зраді 45-річного Олексія Бузова та виніс йому вирок – 15 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

Про це повідомив Центр журналістських розслідувань

Суд встановив, що Бузов у 2022 році очолив окупаційну адміністрацію села Гладківка та самовільно зайняв кабінет старости Гладківського старостинського округу Голопристанської громади, передає ЦЖР.

Також у 2022 році він допомагав незаконно захопити будівлю Таврійського ліцею Голопристанської міської ради, йдеться в повідомленні.

Станом на 2022 рік Олексій Бузов працював вчителем фізичної культури та допризовної підготовки Гладківської загальноосвітньої школи. Окрім цього, він був депутатом Гладківської сільської ради від радикальної проросійської партії «Союз лівих сил». Також він очолює первинний осередок «Союзу лівих сил» у селі Таврійське, інформує ЦЖР.

  • Суд міста Черкаси 22 березня визнав винним у колабораціонізмі 39-річного поліціянта Петра Ігнатова зі селища Білозерка на Херсонщині. Під час окупації він працював у поліції окупантів.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ