Підтримати нас

Розпочалася реєстрація на пробне ЗНО

Автор статті
09 січня 2019 10:00
448
Поширити:

З 8 січня стартувала реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання, про це повідомляє Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти.

Кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного предмета: 16 березня – з української мови і літератури, а 23 березня – на вибір: з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької або французької мов.

Також пробні тести з біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії можна здавати кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською, угорською мовами (їх буде перекладено з урахуванням реєстраційних даних учасників пробного ЗНО).

Участь у пробному ЗНО - не обов’язкове, це залежить виключно від бажання майбутнього абітурієнта. До того ж, тестування пробного ЗНО не безкоштовне, кожне вартує 134 грн.

Результати тестів не мають ніякого значення та ваги під час вступу до вишу.

Але це можливість перевірити свої знання, попрактикуватися в заповненні бланків, та відчути атмосферу «справжнього» ЗНО.

Реєстрація триватиме до 31 січня 2019 року.

На сайті Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти здійснюється реєстрація учасників, що проживають: Херсонська, Миколаївська області, Автономна Республіка Крим, м. Севастополь.

Отримати додаткову інформацію можна за телефоном (0552) 35-35-69 або на сайті Херсонського РЦОЯО

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ