Підтримати нас

Росіяни облаштували військовий шпиталь у лікарні в Каланчаку на Херсонщині

Vgoru
Автор статті
25 червня 2023 07:01
639
Поширити:
У селищі Каланчак Скадовського району, у приміщені центральної районної лікарні, окупанти облаштували військовий шпиталь. У ньому перебувають близько 100 російських військовослужбовців. Медпрацівникам надавати медичну допомогу цивільним заборонили.

Про це інформує Генштаб у ранковому зведенні.

Як повідомляється, росіяни використовують інфраструктуру тимчасово захоплених населених пунктів. Там надають медичну допомогу пораненим російським військовослужбовцям з метою приховування втрат.

Також на тимчасово захопленій Херсонщині місцеві колаборанти з російськими паспортами почали активніше евакуйовуватися на власних автомобілях до тимчасово окупованого Криму. Однак, співробітники ФСБ здійснюють фільтраційні заходи стосовно кожного колаборанта, ідеться в повідомленні.

За минулу добу, 24 червня, російські окупанти 59 разів обстріляли населені пункти Херсонщини. Вони випустили 253 снаряди з артилерії, мінометів, "Градів" та авіації. Через російську агресію дві людини дістали поранення.

На Херсонському напрямку росіяни зосереджують основні зусилля на недопущенні просування українських військ. Окупанти артилерією обстріляли близько 11 населених пунктів Херсонської області.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ