Підтримати нас

Російські війська штурмували позиції ЗСУ на лівому березі Дніпра в районі Кринків

02 серпня 2024 13:19
656
Поширити:
Фото: Генштаб ЗСУ

Упродовж 1 серпня російські військові 1 раз штурмували позиції ЗСУ в районі населеного пункту Кринки на окупованому лівому березі Дніпра. Зазнавши армія РФ відійшла на свої вихідні позиції.

Про це повідомляють Сили оборони півдня України.

У дописі йдеться, що військові РФ продовжують обстрілювати з артилерії та авіації позиції українських військових та застосовують велику кількість ударних дронів різних типів. Окрім цього, активно ведуть аеророзвідку.

В операційній зоні Сил оборони півдня за минулу добу зафіксували проліт 280 розвідувальних безпілотників.

  • 31 липня станом на 16:00 російські військові двічі штурмували позиції ЗСУ на лівобережжі Херсонщини.
  • 16 липня Суспільне повідомило, що за словами військових, ЗСУ покинули Кринки ще кілька тижнів тому. У матеріалі, опублікованому Liga.net, йшлося, що окрім Кринків ЗСУ вийшли й з Урожайного на Донеччині.
  • 18 липня 2024 року на мапі бойових дій Deep State частина окупованої території біля села Кринки на лівобережжі Херсонщини збільшилася.
  • У Раді повідомили, що з Кринків українські військові вийшли через те, що там неможливо утримувати позиції. Адже військові РФ знищили цей населений пункт. Однак зазначили, що ЗСУ перебувають на інших ділянках лівобережжя Херсонщини.
  • 25 липня речник угруповання військ "Таврія" розповів, що українські військові продовжують виконувати бойові завдання на позиціях, які вони зайняли неподалік Кринків Херсонської області.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів