Підтримати нас

"Реал" обіграв "Барселону" у скандальному матчі за Суперкубок Іспанії

Автор статті
14 серпня 2017 03:06
714
Поширити:

Каталонська "Барселона" програла вдома мадридському "Реалу" в першому матчі за Суперкубок Іспанії. Поєдинок із неймовірно резонансним суддівством на "Камп Ноу" завершився з рахунком 3:1 на користь гостей, пише Обозреватель.

Обидві команди в неспішному темпі почали зустріч, явно не бажаючи розкриватися і ризикувати. До середини першого тайму ініціативою володів "Реал", після чого "Барса" взяла м'яч під свій контроль і стала монотонно розхитувати оборону суперника.

У свою чергу підопічні Зідана активно пресингували опонента, не даючи футболістам господарів вільного простору. А хорватський опорник "вершкових" Матео Ковачич і зовсім персонально грав із Лео Мессі, абсолютно не дозволяючи аргентинцеві розвернутися і розігнати атаки каталонців.

Після перерви на полі почався відкритий футбол. Всьому виною швидкий гол "Реала", який вийшов вперед уже на 50-й хвилині. Марсело в черговий раз підключився до атаки, прострілив, а Піке зрізав м'яч у власні ворота.

Одразу після цього "Барса" накрутила темп, почавши залишати вільні зони для швидких контратак гравців "галактікос". При цьому каталонці буквально затиснули суперника на його половині поля.

Як не старався "Реал" оборонятися всією командою, а неймовірна активність команди Ернесто Вальверде все ж дала про себе знати. Суарес намалював фол у боротьбі з Кейлором Навасом і суддя купився на акторську майстерність уругвайця. У підсумку Мессі з пенальті зрівняв рахунок.

Після голу господарі з новою силою полетіли вперед, проте зовсім забули про оборону. Цим скористався Роналду і блискучим ударом у дев'ятку змусив "Камп Ноу" затихнути.

А через 2 хвилини Кріштіану покинув поле. Португалець спершу отримав жовту за зірвану з себе футболку, а потім суддя побачив симуляцію з боку Крірі, що впав у боротьбі з Умтіті.

Здавалося, що "Барса" має можливість дотиснути мадридців, що залишилися в меншості, але на останній хвилині гості втекли в контратаку й Асенсіо забив неймовірний гол у ближню дев'ятку!

Суперкубок Іспанії-2017

"Барселона" - "Реал" - 1:3

Голи: Мессі, 77 (пен) - Піке, 50 (аг), Роналду, 80, Асенсіо, 90

"Барселона": 1. Тер Штеген, 23. Юмтіті, 3. Піке, 5. Бускетс, 8. Іньєста, 16. Жерар Деулофеу, 18. Хорді Альба, 22. Відаль А., 4. Ракітіч, 9. Суарес, 10. Мессі.

"Реал": 1. Навас К., 2. Карвахаль, 5. Варан, 12. Марсело, 4. Серхіо Рамос, 8. Кроос, 14. Каземіро, 16. Ковачич, 9. Бензема, 11. Бейл, 22. Іско.

Зустріч у відповідь цих команд відбудеться на "Сантьяго Бернабеу" 17 серпня.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ