Підтримати нас

Путін та Кім Чен Ин провели зустріч "тет-а-тет"

Автор статті
25 квітня 2019 10:24
765
Поширити:

Зустріч лідерів Росії і Північної Кореї Путіна і Кім Чен Ина віч-на-віч тривала майже дві години.

Про це повідомляє Інтерфакс.

"Розмова" тет-а-тет "президента Росії Володимира Путіна і лідера КНДР Кім Чен Ина, яка тривала майже дві години, завершилася. Спочатку передбачалося, що вона триватиме трохи менше години", - йдеться в повідомленні.

Далі зустріч керівників двох країн продовжиться в розширеному складі за участю делегацій. Потім буде прийом, на якому на прохання північнокорейської сторони Кім Чен Ина частуватимуть стравами російської національної кухні. За підсумками зустрічі лідерів не буде ані спільних заяв, ані підписання документів, проте очікується, що президент РФ вийде до журналістів, щоб поділитися враженнями від саміту.

Після завершення зустрічі у вузькому складі перед початком переговорів за участю членів делегацій Кім Чен Ин визначив порядок переговорів так:

"Я приїхав в Росію, щоб обмінятися думками про ситуацію на Корейському півострові ... обговорити методи мирного врегулювання цього питання, обмінятися думками щодо розвитку наших двосторонніх відносин відповідно до вимог нового століття", - сказав Кім Чен Ин.

Також за його словами, у нього з Путіним "щойно відбувся дуже змістовний обмін думками віч-на-віч з питань, що становлять обопільний інтерес, з усіх актуальних проблем".

Візит Кім Чен Ина в Росію - перший для північнокорейського лідера, який очолив країну в 2011 році.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ