Підтримати нас

Каховський район визначили першим для обмеження пересування: пропускний режим на лівобережжі Херсонщини

16 липня 2024 12:30
539
Поширити:
Фото: Олександра Корнякова, "Вгору"/Фото архівне

З 1 серпня незаконний голова Херсонщини Володимир Сальдо вводить пропускний режим в Каховській громаді. 

Про це він повідомляє у себе на сторінці. 

Окрім цього, він зазначає про те, що з 31 серпня такі обмеження нібито введуть в Новокаховці, Олешках, Великій Лепетисі, Верхньому Рогачику, Голій Пристані та Горностаївці.

Заступник директора Центру близькосхідних досліджень   аналітичний центр для вивчення політичних процесів на Близькому Сході. З 2014 року, з початком російської агресії проти України, Центр зосередився на дослідженні питань, пов’язаних із російською агресією проти України й російською окупацією   Сергій Данилов в коментарі “Вгору” зазначив: 

“Ймовірно, першочерговість введення обмежень в Каховському районі пов'язана із військовою складовою. Російські окупанти остерігаються висадки українських військових”.
  • З 1 серпня 2024 року на окупованій території Херсонської області в 15 кілометровій зоні від берега Дніпра введуть “особливий режим перебування цивільних людей у прифронтовій смузі”.
  • На окупованій території Херсонської області доступ до 46 населених пунктів у межах 15-кілометрової зони від берега Дніпра відбуватиметься за перепустками через введення “особливого режиму перебування цивільних осіб на території прифронтової смуги”.
  • В ефірі “Вгору” заступник директора  Центру близькосхідних досліджень Сергій Данилов зазначив, що окупаційна влада вводить такі обмеження із метою контролю населення.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів