Підтримати нас

Незаконний голова Херсонщини Сальдо вів пропускний режим

13 липня 2024 12:36
875
Поширити:
блокпост
Фото: УНІАН

На окупованій території Херсонської області доступ до 46 населених пунктів у межах 15-кілометрової зони від берега Дніпра здійснюватиметься за перепустками через введення “особливого режиму перебування цивільних осіб на території прифронтової смуги”.

Про це повідомив незаконний голова Херсонщини Володимир Сальдо.

З 1 серпня 2024 року перепустки вимагатимуть нібито в окупованих Каховці, Малокаховці, Любимівці, Коробках, Цукурах, Кам'янці, Софіївці, Василіві, Лук'янівці. До 31 серпня це пошириться на такі населені пункти: Каїри, Горностаївка, Заводівка, Нова Каховка, Таврійськ, Плодове, Дніпряни, Корсунка, Нові Лагері, Піщане, Райське, Маслівка, Обривка, Тополівка, Гладківка, Малі Копані, Таврійське, Стара Збур'ївка, Кардашинка, Велика Кардашинка, Мала Кардашинка, Кохани, Нова Збур'ївка, Гола Пристань, Білогрудове, Велика Лепетиха, Мала Лепетиха, Князе-Григорівка Олешки, Солонці, Підстепне, Піщанівка, Козачі Лагері, Кринки, Челбурда, Первомаївка та Бабине.

Ці заходи застосовують начебто для забезпечення національної безпеки Російської Федерації.

В ефірі “Вгору” заступник директора  Центру близькосхідних досліджень   аналітичний центр для вивчення політичних процесів на Близькому Сході. З 2014 року, з початком російської агресії проти України, Центр зосередився на дослідженні питань, пов’язаних із російською агресією проти України й російською окупацією  Сергій Данилов зазначив,  що окупаційна влада вводить такі обмеження із метою контролю населення.

  • На окупованій території Херсонської області з 29 червня 2024 року незаконна влада зменшила тривалість комендантської години на 1 годину.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів