Підтримати нас

Незаконний голова Херсонщини Сальдо вів “особливий режим перебування у прифронтовій смузі”

10 липня 2024 13:30
792
Поширити:
Антонівський міст
Зруйнований Антонівський міст, який з'єднував Херсонську та Олешківську громади. Фото Олександра Корнякова/Вгору

З 1 серпня 2024 року на окупованій території Херсонської області в 15 кілометровій зоні від берега Дніпра введуть “особливий режим перебування цивільних людей у прифронтовій смузі”.

Про це йдеться в указі незаконного голови Херсонщини Володимира Сальда.

За його словами, доступ для цивільних людей до “зони особливого режиму” відбувається відповідно до інструкції.

За передніми указом відомо, що до 15 кілометрової зони входять: Каїри, Горностаївка, Заводівка, Нова Каховка, Таврійськ, Плодове, Дніпряни, Корсунка, Нові Лагері, Піщане, Райське, Маслівка, Обривка, Тополівка, Гладківка, Малі Копані, Таврійське, Стара Збур'ївка, Кардашинка, Велика Кардашинка, Мала Кардашинка, Кохани, Нова Збур'ївка, Гола Пристань, Білогрудове, Велика Лепетиха, Мала Лепетиха, Князе-Григорівка, Каховка, Малокаховка, Любимівка, Коробки, Цукури, Кам'янка, Софіївка, Василівка, Лук'янівка, Олешки, Солонці, Підстепне, Піщанівка, Козачі Лагері, Кринки, Челбурда, Первомаївка та Бабине.

  • На окупованій території Херсонської області з 29 червня 2024 року незаконна влада зменшила тривалість комендантської години на 1 годину. З 8 липня на окупованій території Херсонської області в дію вступив указ незаконної влади про дозвіл роздрібного продажу алкоголю та алкогольної продукції під час надання послуг громадського харчування.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів