Підтримати нас

Правоохоронці показали наслідки обстрілів Херсонщини армією РФ минулої доби

12 липня 2024 13:28
182
Поширити:
Фото: Національна поліція

11 липня деокуповану територію Херсонщини армія РФ атакувала артилерією, мінометами, танками, авіацією, та безпілотниками.

Про це повідомляє поліція Херсонської області.

Загалом у населених пунктах області пошкоджено багатоповерховий та 10 приватних будинків, три цивільні та два пожежні автомобілі, об’єкт критичної інфраструктури, підприємство, фермерське господарство та два гаражні приміщення.

В Осокорівці через артилерійський обстріл пошкоджено приватний будинок. У Антонівці армія РФ скинула вибухівку з дрона на приватний будинок, гаражне приміщення й автомобіль.

З авіації російські військові завдали ударів дев’ятьма керованими бомбами по Дар’ївській та Тягинській громадах.



Артилерійськими обстрілами пошкоджено приватні будинки та гараж у Дніпровському, Антонівці, Бериславі та Дудчанах.

Ввечері російські військові з танка обстріляли Дніпровський район Херсона, пошкодивши багатоповерховий і три приватні будинки, а також цивільне авто.



У Центральному районі Херсона артилерійським вогнем пошкоджено підприємство, у прибережній зоні Корабельного району – два приватні будинки.

Також вночі армія РФ обстріляла з артилерії мікрорайон “Шуменський”.

  • 11 липня армія РФ обстріляла Кізомис, Садове, Антонівку, Станіслав, Придніпровське, Томину Балку, Гончарне, Дніпровське, Первомайське, Чорнобаївку, Токарівку, Берислав, Гаврилівку, Тягинку, Дудчани, Хрещенівку, Осокорівку, Львове та Херсон.
  • До лікарні доставили 78-річну жительку села Осокорівка Херсонської області, яка вдень 11 липня отримала поранення унаслідок російського обстрілу.
  • 11 липня російські військові скинули вибухівку з FPV-дрона на точку видачі гуманітарної допомоги у селі Станіслав Херсонської області.
  • 11 липня у селі Станіслав Херсонської області російські війська атакували з безпілотника автівку волонтерів міжнародної благодійної організації.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів