Підтримати нас

Минулої доби армія РФ атакувала 19 населених пунктів Херсонщини: є поранені

12 липня 2024 08:20
160
Поширити:
Фото: Олександр Корняков/"Вгору"

11 липня армія РФ обстріляла Кізомис, Садове, Антонівку, Станіслав, Придніпровське, Томину Балку, Гончарне, Дніпровське, Первомайське, Чорнобаївку, Токарівку, Берислав, Гаврилівку, Тягинку, Дудчани, Хрещенівку, Осокорівку, Львове та Херсон.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Як зазначив очільник області, унаслідок обстрілів пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, газопровід, фермерське та комунальне підприємства та житлові квартали населених пунктів Херсонщини.

Найбільших руйнувань зазнали 2 багатоповерхівки та 10 приватних будинків. Під удари потрапили гаражні приміщення, приватні автомобілі, а також службове авто рятувальників.

7 людей отримали поранення.

  • До лікарні доставили 78-річну жительку села Осокорівка Херсонської області, яка вдень 11 липня отримала поранення унаслідок російського обстрілу.
  • 11 липня російські військові обстріляли Дніпровський район Херсона. Під удар потрапили житлові квартали міста.
  • 11 липня російські військові скинули вибухівку з FPV-дрона на точку видачі гуманітарної допомоги у селі Станіслав Херсонської області.
  • 11 липня у селі Станіслав Херсонської області російські війська атакували з безпілотника автівку волонтерів міжнародної благодійної організації.
  • Зранку 11 липня в Білозерській громаді Херсонської області російські військові скинули з дрона вибухівку на автівку рятувальників.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів