Підтримати нас

Правоохоронці показали наслідки обстрілів армією РФ Херсонщини за добу

Вгору
24 березня 2024 12:00
222
Поширити:
Фото: Національна поліція

23 березня російські військові обстріляли цивільну інфраструктуру Херсонської області з танків, артилерії, мінометів та дронів-камікадзе. Також вони завдали авіаударів та скинули боєприпаси з БпЛА.

Про це повідомляє Поліція Херсонської області.

Зазначається, що у Херсонському районі атак зазнали Херсон, Антонівка, Білозерка, Станіслав, Садове, Олександрівка та Токарівка. 

“Обласний центр обстрілювався із реактивних систем залпового вогню та артилерії. Антонівка зазнала обстрілів із мінометів, Садове – з мінометів і танків, Станіслав і Олександрівка – з артилерії”, йдеться в дописі.

У Бериславському районі – Томарине, Тягинку, Первомайське, Нововоронцовку, Зміївку, Золоту Балку, Львове, Михайлівку та Берислав. Нововоронцовку обстріляли з артилерії, на Токарівку скерували дві авіабомби та безпілотник типу FPV. У результаті вибухів пошкоджень зазнали три приватних будинки, будівля магазину та господарська споруда. У Михайлівці двома дронами-камікадзе російські військові атакували приміщення пункту незламності.

Також FPV дрони скерували на Львове, Зміївку, Золоту Балку. У Золотій Балці пошкоджено приватний будинок, а по території Великоолександрівської громади вдарили ракетою.

  • Унаслідок обстрілу Херсонщини 23 лютого найбільших пошкоджень зазнали п’ять приватних будинків. Також були зафіксовані влучання в Пункт незламності, магазин та господарську споруду. Шестеро людей дістали поранення.
  • Упродовж 22 березня окупаційні війська дронами обстріляли 5 населених пунктів Херсонщини. Поранено четверо людей та пошкоджені будинок, трактор, автомобіль.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ