Підтримати нас

За добу військові РФ БпЛА атакували 5 населених пунктів Херсонщини

Вгору
Автор статті
23 березня 2024 13:57
169
Поширити:

Упродовж 22 березня окупаційні війська дронами атакували один із населених пунктів Станіславської громади, уламкове поранення отримав 23-річний поліціянт.

Про це повідомила поліція Херсонської області.

Також через скидання вибухівки з БпЛА на Гаврилівку Херсонської області поранений 65-річний чоловік і пошкоджені трактор, автомобіль.

У Червоному Маяку під обстріл потрапив пункт незламності, мінно-вибухову травму та поранення ноги отримав 37-річний місцевий житель. У Козацькому поранення отримав 56-річний чоловік. У Дніпровському пошкоджений багатоповерховий будинок.

Фото зі сторінки поліції

Окрім цього, російські військові з артилерії завдали удару по Дніпровському району Херсона, пошкоджено 8 приватних будинків і машина. У центрі міста під обстріл потрапила багатоповерхівка.

  • 23 березня близько 10:10 в одному з населених пунктів Бериславського району на Херсонщині російські військові скинули вибухівку з дрона на пункт незламності. Унаслідок цього поранення отримали 3 людей. 
  • Вночі окупаційні війська обстріляли Нововоронцовку Херсонської області. Унаслідок цього поранення отримала 60-річна місцева жителька.
Фото поліції
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ