Підтримати нас

Працівники ДСНС потрапили під російський обстріл у Херсоні. Є загиблий і поранені

Vgoru
Автор статті
20 червня 2023 13:51
419
Поширити:

Сьогодні, 20 червня близько 13:30  група працівників ДСНС потрапила під російський обстріл. Вони ліквідовували наслідки підтоплення в одному з мікрорайонів Херсона. Херсонські прокурори розпочали досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни.

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

Зазначається, що один зі співробітників загинув на місці, ще вісім отримали поранення. Прессекретарка прокуратури області Анастасія Весіловська повідомила Суспільному, що четверо з восьми поранених рятувальників у лікарні у важкому стані.

Сьогодні, 20 червня, близько 11:00 окупанти мінометами обстріляли Херсон із тимчасово окупованої території Херсонщини. Унаслідок цієї атаки по одному з мікрорайонів міста загинув 28-річний чоловік.

Також під ворожі удари також потрапила бригада “швидкої”, яка прямувала на допомогу херсонцям. Медичні працівники не постраждали.

Учора понад десять “прильотів” було по селу Бургунка Тягинської громади. Унаслідок цього 60-річний чоловік отримав поранення середнього ступеня тяжкості, а 48-річний – легкі. Також у селі Шляхове Бериславської громади російські обстріли вбили 64-річну жінку.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ